Ännu ett steg inför förverkligande

Enligt planen för vårt projekt har vi nu nått en betydande milstolpe genom att lämna in bygglovsansökan till Säffle kommun för vårt reviderade och optimerade koncept, som består av en modulär utformning vilket ger oss flexibilitet i utförandeplaneringen. 

Detta koncept, som vi har utvecklat under det senaste året, innehåller trygga processlösningar för såväl odling och produktion av lax som vattenåtervinning, rening och mediaförsörjning, allt med integration av beprövad och ny innovativ teknologi tillsammans med starkt miljö- och hållbarhetstänkande.

Vi ser fram emot att skapa ”vårt egna hav” – en vision som innebär att vi etablerar en modern, unik och innovativ arbetsplats som kombinerar det bästa av teknologi och miljö och ytterligare stärker vår vision om förverkligande att bli en attraktiv arbetsplats i Säffle.