Schneider Electric stöttar RE:OCEAN

Samarbetet gör det möjligt för RE:OCEAN att producera lokal, hållbar lax i en CO2-neutral produktionsanläggning. Detta görs med hjälp av Schneider Electrics expertis och rådgivning inom hållbarhet, avancerad teknik och innovativa lösningar. ” Vår tydliga ambition är att vår produktion av hållbar, lokalt odlad lax ska ske med ett minimalt klimatavtryck. Det är därför helt naturligt för oss att samarbeta med experter som kan hjälpa oss att nå dessa mål. Schneider Electric är det självklara valet för oss när det kommer till energioptimering och lösningar över system, och vi ser mycket fram emot samarbetet”, säger Morten Malle, VD för RE:OCEAN.

Schneider Electric støtter RE:OCEAN i Sverige med at udvikle bæredygtigt lakseopdræt på land | Schneider Electric Danmark